Tapintható Láthatatlan

Magyar   |   Deutsch   |   English

Események

Az RC Budapest-Budavár kezdeményezését District-ünk klubjai megszerették, felkarolták.

2015-től Governori Felkérésre még lelkesültebben terjesztjük, s ha kell, „vezetjük” a cselekvő humanizmus gondolatiságát képviselő „TAPINTHATÓ-LÁTHATATLAN” DISTRICT PROGRAMOT.

 

2012. MÁRCIUS

Balogh György Kormányzó fogadta Kalyan Banerjee Világelnököt, aki érdeklődéssel szemlélte a „Tapintható-Láthatatlan” Program első budapesti domborművét.

 

2011. MÁRCIUS 15.

 

A Hódmezővásárhely Városközpont domborművet egy 16 éves fiatalember 3 ponton is súlyosan megrongálta. A károkozás oktalan, céltalan, de mégis megtörtént…

 

2011. FEBRUÁR 25.

 

Idegenvezetők Világnapja alkalmából Budapesten szervezett eseménysorozat keretében, Budapest, V. kerület FUGA Kulturális Központban került ismertetésre a "TAPINTHATÓ-LÁTHATATLAN" Rotary Program. A beszámolót Nagy Gyula a "TAPINTHATÓ-LÁTHATATLAN" Rotary Program vezetője tartotta, a BKIK felkérésére.

Különös aktualitást adott az előadásnak, hogy az Idegenvezetők a 2011-es évet a hátránnyal élők idegenforgalmának fejlesztésére és a lehetőségek bővítésére szánják.

 

2010. MÁRCIUS 23-27.

 

ROTARY VILÁGELNÖK John Kenny és felesége June látogatást tett hazánkban 1911. Districtnél, melynek keretében megtekintette a Budapest, I. kerület Szentháromság téren és Egerben, a Dobó téren felállított domborműveket. A látottakról rendkívül elismerően és meghatottsággal nyilatkoztak.

 

 

Eger belvárosa dombormű bemutatása

 

 

 

 

Budapest, Mátyás templom és környéke dombormű